top of page

Skriv kreativt online

Kurser i kreativt skrivande på distans

Skriv kreativt online 

I kursen Kreativt skrivande online får du möjlighet att komma igång och utvecklas i ditt skrivande. Du läser kursen helt själv och tar i din takt del av textmaterial, föreläsningar och inspirerande övningar. Kanske blir det en uppesittarkväll framför datorn i tv-soffan eller i trädgårdsstolen på fritidshusets altan? Allt du behöver är internetuppkoppling. I kursen får du träna på att skriva miljö- och personbeskrivningar, dramaturgi, gestaltning, dialogteknik och dramaturgi. Du får också påbörja ett synopsis till ditt alldeles egna skrivprojekt! I kursen ingår också respons på någon av dina texter. Läs mer om kursen och vad den innehåller  HÄR eller boka din plats redan nu! 

Pris 1250

Tillfälligt uppehåll

kvinna Typing
Att skriva i en anteckningsbok
Att skriva i en anteckningsbok

Kreativt skrivande online med respons

Kursen Kreativt skrivande online med respons kommer få igång ditt skrivande rejält! I kursen kommer du få träna på att skriva miljö- och personbeskrivningar, dramaturgi, gestaltning, dialogteknik och dramaturgi och få respons på alla dina texter som motiverar dig att komma vidare i ditt skrivande. Du kommer också få påbörja ett alldeles eget längre skrivprojekt!

Kursen innehåller totalt 8 olika skrivmoment och i alla moment ingår textmaterial och inspirerande övningar. Du bestämmer själv i vilken takt som du vill ta del av materialet och skrivövningarna. Låter det intressant? Läs mer om kursen och vad den innehåller HÄR eller boka din plats redan nu.  

Pris 2700

Skriv för barn online-med respons

Sätt dig in i barnets perspektiv och skriv berättelser för barn 🤗 I kursen Skriv för barn - med respons får du veta mer om barnets roll i litteraturen och olika teman och karaktärer i barnboken. Du får också träna på att använda ett tilltalande språk i barnboken som är anpassat för barn, skapa karaktärer och bygga upp magiska miljöer och spännande berättelser! I kursen utgår vi  både från barnboksklassiker från Astrid Lindgrens värld och från böcker som finns att köpa i bokhandeln idag. Till varje lektion ingår textmaterial, skrivövningar och respons på alla dina texter.

 

Kursen är helt online och innehåller 7 lektionstillfällen som du läser självständigt i din egen takt.  Läs mer om kursen och vad den innehåller HÄR.

Pris 2700

barn1_edited.jpg
bottom of page