top of page

Skriv kreativt online

Kurser i kreativt skrivande på distans

Kreativt skrivande online 

I Kreativt skrivande online får du möjlighet att komma igång och utvecklas i ditt skrivande. Du läser kursen helt själv och tar i din takt del av textmaterial, föreläsningar och inspirerande övningar. Kanske blir det en uppesittarkväll med datorn i skönaste fåtöljen eller i trädgårdsstolen ute på altanen? Allt du behöver är internetuppkoppling. I kursen får du skriva miljö- och personbeskrivningar, dramaturgi, gestaltning och dialogteknik. Du får också börja på ett helt eget synopsis till ditt alldeles egna skrivprojekt! I kursen ingår också respons på någon av dina texter. Läs mer om kursen och vad den innehåller  HÄR  

Pris 1250

kvinna Typing
Att skriva i en anteckningsbok
Att skriva i en anteckningsbok

Kreativt skrivande online med respons

Kursen Kreativt skrivande online med respons kommer få igång ditt skrivande rejält! I kursen får du skriva miljö- och personbeskrivningar, gestaltning, dialogteknik och dramaturgi. Vi utgår från dina texter och ditt skrivande och du får respons på alla dina texter. Du kommer också få påbörja ditt alldeles egna skrivprojekt!

Kursen innehåller totalt åtta olika skrivmoment och i alla moment ingår textmaterial och inspirerande övningar. Du bestämmer själv i vilken takt som du vill ta del av materialet och skrivövningarna. Läs mer om kursen och vad den innehåller HÄR eller boka din plats redan nu.  

Pris 2700

Skriv för barn online-med respons

Drömmer du om att skriva spännande och magiska berättelser för barn? Att förstå barnets värld och sätta dig in i barnets perspektiv? I kursen Skriv för barn online-med respons får du lära dig hur du skriver berättelser för barn. Med motiverande övningar får du träna på att använda ett tilltalande språk i barnboken, skapa fantasifulla karaktärer och bygga upp förtrollande miljöer. I kursen utgår vi från barnboksklassiker av Astrid Lindgren, men också från nutida böcker som Tam drakriddaren och Nelly Rapp.

Kursen är helt online och innehåller totalt sju delmoment. Till varje moment ingår textmaterial, skrivövningar och respons på dina texter.  Läs mer om kursen och vad den innehåller HÄR eller boka din plats redan nu!

Pris 2700

barn1_edited.jpg
bottom of page